Αρχική Σελίδα

Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Tiptop καθιερώθηκε το έτος 2006, εντόπισε στο κέντρο της Κίνας, πόλη Xi'an, η οποία είναι επικυρωμένος ο ISO περιεκτικός κατασκευαστής & διανομέας στον τομέα του πετρελαίου & του αερίου προς τα πάνω, downhole εργαλεία διατρήσεων, downhole εργαλεία αλιείας, downhole μηχανή λάσπης, και συντήρηση των παγκόσμιων τρυπώντας με τρυπάνι επιχειρήσεων, των αναδόχων EPC και των εταιρειών πετρελαίου. Με τη μεγάλα επιμέλεια & τα έτη εμπειρίας μας, έχουμε χτίσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες από τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές.

 

- Μια υπηρεσία προμήθειας στάσεων σε περισσότερες ευνοϊκές τιμές

 

Η ύπαρξη στον τομέα για περισσότερο από 13 έτη, η Tiptop ομάδα μπορεί να προσφέρει τους πελάτες με ολόκληρες τις απαιτήσεις συσκευασίας στις ευνοϊκές τιμές, οι οποίες υποστηρίζονται από τους Tiptop καταρτισμένους προμηθευτές.

 

- Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος & συνεχής υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Τα όλα Tiptop παρεχόμενα προϊόντα είναι από επικυρωμένους τους API κατασκευαστές. Για κάθε έρευνα, από την τοποθέτηση διαταγής στην τελική παράδοση, κανένα θέμα για ολόκληρη τη συσκευασία ή τα μικρά ανταλλακτικά, έχουμε την εσωτερική ομάδα επιθεώρησης για να εξασφαλίσουμε την ανώτερη ποιότητα, την ισχυρή συσκευασία & την έγκαιρη παράδοση. Οποιαδήποτε επιθεώρηση TPI είναι διαθέσιμη με Tiptop από SGS/BV/TUV/DNV κ.λπ….

 

Εκτός αυτού, η στοχαστική και γρήγορη υπηρεσία μεταπωλήσεων θα παρασχεθεί για να εγγυηθεί τα οφέλη των πελατών.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερώνεται το 2006, Tiptop δεσμευμένος να γίνει γνωστός περιεκτικός προμηθευτής λύσης για τις πετρελαιοφόρες περιοχές σε όλο τον κόσμο, εμπειρογνώμονας downhole στα εργαλεία διατρήσεων, και μιας στάσης φορέας παροχής υπηρεσιών προμήθειας.

 

Tiptop επιδιώκει να γίνει ένας από τους oustanding διεθνείς προμηθευτές πετρελαιοφόρων περιοχών, που προσπαθούν για την τελειότητα και τη συνολική ικανοποίηση πελατών. Τα προϊόντα και η ποιότητά μας, το εκπαιδευμένο προσωπικό και η εμπειρία θα είναι ο τρόπος να επιτευχθεί αυτή η αποστολή.

 

Πιστεύουμε ότι σε μια ανθρώπινη λέξη είναι ο δεσμός του, ένα handhsake είναι μια σύμβαση, και εκείνη η εξυπηρέτηση πελατών είναι το κλειδί στην επιτυχία. Δεδομένου ότι συνεχίζουμε να αυξανόμαστε μέσω των συμμαχιών και με τους πελάτες και με τους προμηθευτές, προσπαθούμε ποτέ να χάσουμε από τα μάτια τη βασική αρχή μας, η οποία εγγυάται στους πελάτες μας τη γρήγορη ευγενική υπηρεσία, τα ποιοτικά προϊόντα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd. Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd. Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd. Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Tiptop

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%